Ni Coy! Cara Buat Video Jadi Responsif Paling Ajib

Ni Coy! Cara Buat Video Jadi Responsif Paling Ajib

Wo coi, lu kan sering maen blog ni ye, tapi kadang-kadang lu pake templet yang videonye belon responsif, mangkenye coy blog lu jadi cacat. Waktu di buka di PC ato di laptop oke videonye bagus, nah waktu di buka lewat hape malah noh videonye jadi cacat kayak ayam di seruduk sapi.

Karena itu coy, gua sebagai preman sedih liat tu video jadi kacau balau, hasilnye gua nemuin trik paling mampus ajib buat template lu jadi responsif video 100% tanpa ribet. Gimane caranye? Lu liat baek-baek di bawah ini.


Pertama- tama lu mesti masuk ke edit HTML templet lu punya pade, kalo udah trus lu cari script ini;

]]></b:skin>

Nah kalo udah lu nemu itu script baru kite bisa lanjutkan ke step berikutnya, kalo belon nemu mending lu pergi kepasar, trus lu obok-obok dah keranjang sampah, siape tahu lu nemu disitu wkwkkwkwk.

Nah selanjutnya ni ye, lu copy script di bawah ini tepat diatas kode yang gua tulis diatas tadi.

embed, iframe, object, video {max-width: 100%;}

Kalo udah lu "save" trus lu liat dah hasil videonye, di jamin semua video di blog lua jadi responsiv coy, termasuk video bokep, tapi gua kagak nyaranin elu pade buat nonton video bokep coy, lu tau itu dose, kesian mak lu udah capek-capek besarin lu, eh pas lu dah gede lu asik melulu nonton bokep.

Oke dah coy, kalo lu rasa ni ye postingan gua ini bermanfaat, mending lu share dah sebanyak-banyaknye sampe lu pusing. Oke coy bai. Selamat ngeblog.

*Note: Lu harus komen dibawah ini, kalo lu dah singgah tapi ga mau komen, gua cari lu kemanapun lu sembunyi buat komen disini, faham gak lu?


Add Your Comments

Disqus Comments